KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Bursaspor'a 3-0 yenilen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Ligde en son 21. haftada sahasında Torku Konyaspor'u 3-0 mağlup eden mavi-siyahlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 lig maçında galibiyete hasret kaldı.

Torku Konyaspor galibiyetinin ardından sırasıyla Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'a yenilen Kayseri temsilcisi, son olarak Bursaspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olarak, 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandıramadı.

Bursaspor yenilgisinin ardından ligin bitimine 8 hafta kala 20 puanla 16. sırada yer alan Kayseri Erciyesspor, kümede kalma umutlarını biraz daha azalttı.

 

- Fatih Tekke dönemindeki ilk yenilgi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Fatih Tekke, takımının başındaki ilk sınavını Bursaspor'a karşı verdi.

Mehmet Özdilek'in istifasının ardından göreve gelen ve mavi-siyahlı ekibin bu sezonki 4. teknik adamı olan Tekke, takımı başındaki ilk karşılaşmada sahadan üzgün ayrıldı.