KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Mehmet Özdilek'in istifasının ardından mavi-siyahlı takımın başına Kayserili teknik direktörler Mustafa Uğur ile Mustafa Şimşek Özkeş'in getirilmesini istiyor.

İncialan, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor'un sezon içinde 3 teknik direktör değişmesine rağmen istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadığını belirtti.

Futbolcuların çok kaliteli olduğunu ancak başarısızlığa anlam veremediklerini ifade eden İncialan kalan 9 haftada alınacak seri galibiyetlerle takımın ligde kalarak, yüzlerinin gülmesini istediklerini kaydetti.

Yönetim Kurulu uygun görürse Kayseri Erciyesspor'un, Kayserili teknik adamlar Mustafa Uğur ile Mustafa Şimşek Özkeş'e emanet edilmesini isteyen İncialan, şöyle devam etti:

"Biz kendi değerlerimize sahip çıkmadığımız müddetçe hiç bir başarı yakalayamayız. Daha önce Erciyesspor'u şampiyon yapan değerli Kayserili teknik adam Mustafa Uğur ve ekibi görevden ayrılan teknik heyetten daha fazla bilgi ve birikime sahiptir. Ayrıca Mustafa Özkeş hoca ile sağlanacak birliktelik bu takıma olumlu katkı yapacaktır. Yani iki Mustafa devrinin başlamasını bekliyoruz."