PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un Teknik Direktörü Reha Erginer, “İkinci yarı çok daha iyi Boluspor olacak. Camiamız, taraftarlarımız rahat olsunlar. Burada çok büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Gelecek senenin Boluspor’un da temellerini atıyorum” dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “11 haftalık periyoda baktığımızda, 13 puanımız var ama bundan daha çok puanımız olabilirdi. Ortaya koyduğumuz futbol bizim için tatmin edici skorlar olmasa da, eksiklerimiz var. Yeni takım olmanın sıkıntılarını çok fazla yaşıyoruz. Bazı şeylerin oturması için zaman gerekli. Benim belli bir oyun felsefem var. Onu oturtmak için zaman gerekli. Birbirini tanımayan, ilk defa yan yana gelen oyunculardan kurulu bir takımız. Bunların sıkıntılarını zaman zaman yaşıyoruz. Ama bir süre sonra bu sıkıntılar ortadan kalkacak” diye konuştu.

"ÇOK BÜYÜK İŞER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Boluspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Reha Erginer, “Boluspor’da yapacak çok işim var. Hiçbir işi yarım bırakmayı sevmem. Başka takımlardan teklif gelmiş olabilir. Hiç öyle bir düşüncem yok. Buradan kesinlikle ayrılmayacağım. Çok büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Boluspor’u hak ettiği yerlere de getireceğiz. İnşallah yönetimimizin, teknik heyet olarak bizim futbolcuların, taraftarların ve camianın ortak hareket etmesiyle olacak bir şey. Takım olarak iyi bir birlikteliğimiz var. Bu birliktelik sezon sonuna kadar devam edecek. Burada çok büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Gelecek senenin Boluspor’un da temellerini atıyorum. İnşallah Boluspor, seneye çok daha iyi bir Boluspor olacak. Bunun kesinlikle sözünü verebilirim” diye konuştu.