ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son 6 maçta sadece 1 puan alabilen Eskişehirspor'da galibiyet hasreti sürüyor. 

Siyah-kırmızılı takım, Süper Lig'in 2015-2016 sezonuna 2-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladı. Bir sonraki hafta sahasında Sivasspor'u konuk eden Eskişehirspor, Yunan futbolcusu Teofanis Gekas'ın hat-trick yaptığı maçta rakibini 4-2 mağlup ederek, ligdeki ilk 3 puanını aldı.

Bu haftadan sonra adeta çöküşe geçen "Es-Es"ler, ligin üçüncü haftasında sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. "Kırmızı şimşekler", bir sonraki hafta Antalyaspor'a 2-0 yenilince bu sezonki ikinci mağlubiyetini aldı.  

Ligin 5'inci haftasında da sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 yenilen Eskişehirspor, bir sonraki hafta da deplasmanda Bursaspor'a 2-0 mağlup oldu. Siyah-kırmızılı takım, 7'nci haftada da konuk ettiği Beşiktaş'a 2-1 yenildi.

Geçen hafta Akhisar Belediyespor'a konuk olan Eskişehirspor, rakibine 1-0 yenilince galibiyet hasretini 6 maça çıkarttı. "Kırmızı şimşekler", 6 haftada da rakip ağları sadece iki kez havalandırırken, kalesinde de 11 gol gördü

Ligin 9. haftasında 23 Ekim Cuma günü sahasında Kayserispor'u ağırlayacak "Es-Es"ler, ​rakibinden üç puan almaya çalışacak.