ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, son 7 maçında hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Son 7 haftada galibiyete hasret kalan siyah-kırmızılılar, bu süreçte rakip ağları sadece üç kez kez havalandırırken, kalesinde de 14 gol gördü.

Sezona 2-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetiyle başlayan Eskişehirspor, bir sonraki hafta sahasında konuk ettiği Medicana Sivasspor'u, Yunan futbolcusu Theofanis Gekas'ın "hat trick" yaptığı maçta 4-2 mağlup etti.

"Es-Es", ligin üçüncü haftasında sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Bir sonraki hafta Antalyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilen "kırmızı şimşekler", bu sezon ikinci mağlubiyetini aldı. Eskişehirspor, 5'inci haftada sahasında Kasımpaşa'ya 3-0, 6'ncı haftada deplasmanda Bursaspor'a 2-0 yenildi.

Siyah-kırmızılı takım, 7'nci haftada da konuk ettiği Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Bu haftadan sonra Alman teknik adam Michael Skibbe ile yollarını ayırıp Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal ile anlaşan "Es-Es", 8'inci haftada misafir olduğu Akhisar Belediyespor'a da 1-0 yenildi. Son olarak Kayserispor'u ağırlayan Eskişehirspor, rakibine 3-1 mağlup olunca sahadan yine boynu bükük ayrıldı. 

Puan cetvelinin sonuna demirleyen ve 10'uncu haftada 29 Ekim Perşembe günü deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Eskişehirspor, 3 puan hasretine son vermek istiyor.