ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor taraftar grupları, ligde üst üste alınan yenilgiler nedeniyle protesto yürüyüşü düzenleyerek, kulüp başkanı Mesut Hoşcan ve yönetim kurulunu istifaya davet etti. 

Hoşnudiye Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda toplanan taraftar grupları adına açıklama yapan Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Diri,  kaybedilen her puanın takımı ligde zora soktuğunu, tek çarenin takımı idare edemeyen yönetim kurulunun istifa etmesi olduğunu söyledi.

Tepkilerinin şahsi olmadığını ve bunun kulüp başkanı Mesut Hoşcan tarafından görülmesi gerektiğini ifade eden Diri, şunları söyledi:

"Eskişehirspor kaosa sürükleniyor. Kulüp başkanına bu yük ağır geliyor. Yönetim kurulu üyeleri de kendine destek olamıyor. Bu yanlışlar üst üste devam edecek. Kendisine bu zamana kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Artık Eskişehirspor'a hizmet etmek istiyorlarsa, istifa etsinler. Takım için kaybedecek vakit kalmadı. Bazı yöneticilerin diğer takımlara ait formalı resimleri sosyal medyada yayımlandı. Yarın neyin çıkacağı belli değil. Bu camiayı kaosa sürüklemenin manası yok. Yönetimin acil olarak istifa etmesi gerekir. Ona göre bir yol haritası çizilir. Taraftar mutsuz ve umutsuz. Bundan sonraki her maç sıkıntılı geçecektir. Bu eylemlerimiz devam edecek. Biz Eskişehirspor'un ligdeki durumunu kendimize ve takımımıza yakıştıramıyoruz. Taraftarlar daha büyük eylemlere başvurmadan, istifa etmelerini istiyoruz."

Grup, açıklamanın ardından sloganlar eşliğinde kent merkezinde protesto yürüyüşü yaptı.