ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Arı, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında sahalarında yapacakları Gaziantepspor maçında alacakları üç puanla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Kulübün basın sözcüsü de olan Arı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta ligde yaptıkları Trabzonspor maçını 3-1 kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Trabzonspor maçında tribünlerdeki yerine alan Eskişehirspor taraftarına teşekkür eden Arı, "Büyük ve cefakar Eskişehirspor taraftarı bizi yalnız bırakmadı. Bize sonuna kadar destek verdiler. Onlara Trabzon'da galibiyet hediye etmek için futbolcularımız sahadan elinden geleni yaptı. Ancak puan alamadığımız için büyük üzüntü duyuyoruz. Yaşadığımız zor günlerde kentte harekete geçen dinamiklerin desteğinin devam etmesini arzu ediyoruz" dedi. 

Arı, ligde bu hafta 12 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da sahalarından Gaziantepspor'u ağırlayacaklarını anımsattı.

Gaziantep temsilcisini Eskişehir'den eli boş göndermeyi planladıklarını anlatan Arı, "İki takımın da şiddetle puana ihtiyacı var. Eskişehirspor'un her maçı final niteliğinde. Gaziantepspor maçında alacağımız üç puanla çıkışa geçmek istiyoruz. Takımımız, Trabzonspor mağlubiyetini unuttu. Artık, Gaziantepspor maçına odaklandık. Bu maçtan alacağımız üç puanı zor günümüzde desteğini esirgemeyen taraftarımıza armağan edeceğiz" diye konuştu.