ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Murat Erdeğer, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile oynayacakları müsabakanın kendileri için önemli olduğunu ve bu mücadeleden 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

Erdeğer, kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye yaptığı açıklamada, 1995-1996 sezonundan yardımcı antrenör olarak Eskişehirspor'da görev yaptığını belirterek, o dönemde güzel günler geçirdiğini anlattı.

Yeniden siyah-kırmızılı takımda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdeğer, "Eskişehirspor'un bendeki yeri ayrıdır. Süper Lig'de daha önce bu takımda bulundum" dedi. 

Erdeğer, yeni Teknik Direktör Michael Skibbe ile Kardemir Karabükspor'da görev yaptığını hatırlattı.

Takımın Antalya'da devam eden kampında futbolcuların pozitif yönde geliştiğini gördüklerini ifade eden Erdeğer, şöyle konuştu:

"Futbolcularımız hepsinden memnunuz. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Hepsi hırslı ve durumdan memnunuz. Takımın hak ettiği yere getirmeyi başaracağız. Bu hafta ligde yapacağımız Akhisar Belediyespor maçı bizim ciddi. Akhisar'a gidip en iyi şekilde 3 puanla döneceğiz. Bundan sonra her maç bizim için final niteliğinde olacak."

- "Eskişehirspor'da istekli ve arzulu bir ekip var"

Kaleci Antrenörü Serhat Umar ise Almanya Futbol Federasyonunda altyapıyla ilgili 4 yıl görev aldığını bildirerek, 2013 yılında UEFA antrenörlük lisansını bu ülkenin en iyi derecesiyle aldığını vurguladı.

Skibbe ile 5 yıldır tanıştığını belirten Umar, şunları kaydetti:

"Kendisiyle 2011 yılında Eskişehir'de de tanışma fırsatı yakalamıştım. Eskişehir güzel ve futbolu yaşayan bir kent. Burada olmaktan mutluyum. Eskişehirspor'da istekli ve arzulu bir ekip var. Puan olarak hak ettiğimiz yerde değiliz. Daha iyi olacağız. Çok yetenekli 3 kalecimiz var. İyi bir iletişim kurduk. Çok iyi çalışıyorlar ve onlardan memnunum. İyi ve güzel bir futbolla Akhisar Belediyespor maçını kazanacağız. Eskişehirspor'u Türkiye'nin köklü Anadolu takımı yapıp Avrupa futbolu oynatmak istiyoruz. Bunu başaracağız."