Eurochallenge Cup’ta grubun son maçında deplasmanda BC Siauliai ile karşılaşan Uşak Sportif Fells’in son saniyede orta sahadan attığı müthiş sayı ile Avrupa’da yoluna devam etti.

Eurochallenge Cup H Grubu’nda yer alan Uşak Sportif oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgiyle 3. sırada gittiği Litvanya deplasmanında ölüm kalım maçında rakibi BC Siauliai yenmeyi başararak Avrupa’da yoluna devam etmeyi başardı.

Karşılaşma ilk dakikasından sonuna kadar başa baş mücadele içerisinde geçerken ilk çeyrek ev sahibi ekibin 17-16 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyrek sonunda skor eşitlendi ve takımlar soyunma odasına 35-35 berabere gittiler. Üçüncü çeyrekte de takımlar eşitliği bozamadı ve 55-55’lik skorla tamamlandı. Son çeyreğe girildiğinde takımlar üst tur biletini almak için varını yoğunu ortaya koyarken, tribünlere keyifli anlar yaşattılar. Son 12 saniyeye 75-75 beraberlikle girilirken karşılaşmanın son saniyesinde Uşak Sportif adına Fells orta sahadan attığı müthiş üçlük ile karşılaşmayı 75-78 ile Uşak Sportif’e kazandıran isim oldu.