Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan Bisiklet Okullararası Gençler ve Yıldızlar Türkiye birinciliği yarışmaları Konya’da yapılan birbirinden çekişmeli yarışların ardından sona erdi. Zamana karşı etabıyla başlayan yarışlarda Genç Bayanlar A-B’de 102, Genç Erkekler A-B’de 168, Yıldız Bayanlarda 75 ve Yıldız Erkeklerde 111 sporcu olmak üzere toplamda 456 sporcu mücadele etti. 
Büyükşehir Belediyesi Stadyumu ve Hobi Bahçesi güzergahında yapılan yol yarışıyla sona eren yarışlarda Karaman bisiklet takımı sporcu ve aynı zamanda Kazım Karabekir Çok Programlı Lisesi öğrencisi Fatma Sezer, 9 kilometrelik parkurda yapılan saate karşı yarışlarda 13.26’lık derecesi ile Türkiye Şampiyonu oldu.
Karaman bisiklet takımı ve milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü, başarılı sporcu Fatma Sezer’in yarışma disiplininden kopmadığını ve yarışlara birinci olacağı inancı ile başladığını belirterek,” Sporcumuz şampiyonluk parolası ile çıktığı yarışlarda azmi ve inancı ile Türkiye Şampiyonu olarak bizlere en güzel hediyeyi verdi. Yoğun bir antrenman döneminin ardından verilen emekler ve yapılan fedakarlıklar karşılığını bulduğu zaman antrenör ve sporcu olarak bizlerden mutlusu yok. İnşallah başarı geleneğimizi uluslararası arenada da devam ettirerek ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.
Konya’da elde ettiği başarıyla kürsünün zirvesine çıkan başarılı sporcu Fatma Sezer’i tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Kazım Karabekir Çok Programlı Lisesi öğrencisi ve aynı zamanda milli takımımızın önemli sporcularından Fatma Sezer’i başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bu önemli sonuçlar, Karaman’da bisiklet sporu ile ilgilenen genç sporcu kardeşlerimize örnek olarak ve sportif başarılarımıza yenileri eklenecektir” ifadelerini kullandı.