İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü'nün futbol, basketbol ve voleybolda mücadele eden 4 takımı, Avrupa'da yoluna doludizgin devam ediyor.

Futbolun yanı sıra erkek ve kadın basketbol ile kadın voleybolunda Avrupa'nın zirvesinde yer almak isteyen sarı-lacivertlilerde, bu hafta için alınan sonuçlar camianın yüzünü güldürdü.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Portekiz'in Braga takımını 1-0 yenen futbol takımı, çeyrek final için avantaj sağladı. Erkek basketbol takımı ise THY Avrupa Ligi'nde Rusya deplasmanında Lokomotiv Kuban'ı yenerek, Top 16 turunun bitmesine 4 hafta kala çeyrek finali garantiledi.

Kadın basketbol takımı da yine hafta içi FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde Polonya'nın Wisla Can-Pack takımını ilk maçta mağlup ederek, Dörtlü Final için önemli bir adım attı.

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı ise DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turunda Dinamo Moskova'yı bu hafta oynanan ilk maçta 3-1 yenerek, Dörtlü Final'in kapılarını araladı.

Futbolda hedef Basel

UEFA'dan ceza almadan önce en son Avrupa macerasında Avrupa Ligi'nde finalin kapısından dönen Fenerbahçe, hedefine bu sefer ulaşmak istiyor.

Avrupa oynadığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertlilerde hedef, İsviçre'nin Basel şehrinde 18 Mayıs'ta oynanacak finalde mücadele etmek.

Erkek basketbol takımı tutulamıyor

Basketbolda erkek takımı, aldığı başarılı sonuçlarla şu anda Avrupa'nın en formda ekibi olarak dikkati çekiyor.

Kadın basketbolda hedef şampiyonluk

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, son 4 sezondur şampiyonluğun kıyısından döndüğü FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'ni bu yıl kazanmayı hedefliyor.

Kadın voleybolunda da yola devam

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı da yoluna namağlup şekilde emin adımlarla devam ediyor.