Denizbank, Fenerbahçe Kulübü’nün başlattığı ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesine destek sağlıyor. Bu kapsamda Denizbank, üyelik başvurusu kulüp tarafından onaylanan taraftarlara özel üyelik bedelini 36 aya varan vade seçenekleri ile ödeme imkanı sunuyor.

Bu özel imkanı tanıtmak ve bu konuda bilgi aktarmak üzere Denizbank Elbistan Şube Müdürü Ali Kurnaz, Elbistan Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı bir toplantı düzenlendi. Kale Restoran’daki toplantıda projeye ilişkin olarak açıklama yapan Elbistan Fenerbahçeliler Derneği Basın Sözcüsü Av. İhsan Kılıç, “Geçtiğimiz günlerde kulübümüz tarafından lansmanı yapılan ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında derneğimiz çalışmalarına başlamıştır. Kulübümüz bu bağlamda dernekleri şubeye çevirerek doğrudan kulübe bağlamayı hedeflemektedir. Kulübümüz, taraftarlara kapılarını sonuna kadar açarak kongre ve temsilci üyelik olarak iki farklı seçenek sunmaktadır. Kongre üyeliği için 10 bin TL giriş bedeli, temsilci üyelik için de 2 bin TL giriş bedeli belirlenmiştir. Söz konusu bedellerin taraftarlarımıza maddi sıkıntı getirmemesi için kulübümüz Denizbank ile anlaşma yapmıştır” dedi.

Denizbank Elbistan Şube Müdürü Ali Kurnaz ise Fenerbahçe Kulübü’nün Denizbank’la işbirliğinin 10 yıldır sürdüğüne dikkat çekti. Kurnaz, “Bu yeni işbirliği ile ortaklığımızı bir adım daha öteye, yeni hedeflere taşıyoruz. Fenerbahçe Kulübü’nün ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesinin de Fenerbahçe’ye çağ atlatacak bir proje olduğuna inanıyoruz. Denizbank, bu kapsamda üyelik başvurusu kulüp tarafından onaylanan taraftarlara özel üyelik bedelini yüzde 1.09’dan başlayan faiz oranı seçenekleri ve 36 aya kadar vade avantajı ile ödeme kolaylığı sunuyor. Ayrıca bu kredide tahsis ücreti ve kefil istenmiyor. Bu işbirliğimizin Fenerbahçe Kulübü için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.