Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakasında Fenerbahçe, deplasmanda Spor Toto 3. Lig temsilcisi Bayburt Grup Özel İdare’yi 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bayburt’a kazanmak için geldiklerini belirterek, "Kupada finale kadar gitmeyi hedefliyoruz. Bir hedef koyduk bu hedef doğrultusunda gençlerimize şans veriyoruz. Bugün sahadaki mücadeleden memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Kartal, basın mensuplarının MHK Başkanı Zekeriya Alp’in istifasıyla ilgili sorusuna ise, “Biz sahada işimizi yapıyoruz. Bu konuyla ilgili yorum yapmamız doğru olmaz. Haberim de yok, bunu simdi sizden öğrendim" cevabını verdi.

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE CEPHESİ

Bayburt Grup Özel İdare Teknik Direktörü Bahaddin Güneş ise, futbolcularının sahada ortaya koyduğu mücadeleden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "Karşımızdaki rakip Fenerbahçe’ydi. Fenerbahçe çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve kalitesiyle kazandı" dedi.

Bayburt için bugünün adeta bir bayram günü olduğunu söyleyen Güneş, "Gücümüzün yettiği ölçüde mücadele ettik. 12 yıldır amatör olarak mücadele ediyorduk. Önümüzdeki haftalarda mücadele ettiğimiz lige konsantre olacağız. İlk yarıda Fenerbahçe karşısında baskı oluşturduk. Ancak Fenerbahçe ikinci yarıda tecrübesini ortaya koyarak maçı kazandı. Tebrik ediyoruz" diye konuştu.