Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 18 Ekim Cumartesi akşamı oynanan derbi sırasında Düzce Topuk Yaylası’nda yaşanan olayın tarafları bir araya geldi. Erkek Karate Milli Takımı sporcuları ile Fenerbahçe taraftarları arasında yaşanan tartışmanın içinde bulunan Gökhan Ölçer, Sapanca’ya giderek Milli Takım kampını ziyaret etti.

Sapanca Güral Hotel’de kamp yapan milli sporcularla bir araya gelen Gökhan Ölçer, üzücü bir olay yaşandığını belirterek, “Hatalar insanlar içindir. Önemli olan hatalardan dönmektir. Yanlış anlaşılmaların da sebebiyle Topuk Yaylası’nda huzurunuzu kaçırdım. Hakkınızı helal edin” dedi.

Özellikle Avrupa şampiyonlukları bulunan 20 yaşındaki sporcu Ali Sofuoğlu ile yaşadığı tatsız olay nedeniyle gündeme gelen Gökhan Ölçer, bu durumdan ötürü büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Ali Sofuoğlu’na hitaben konuşan Ölçer, “Özellikle senden özür diliyorum. Yaptığım davranıştan dolayı çok üzgünüm. Hakkını helal et lütfen” diye konuştu.

“BİR FENERBAHÇELİ’YE BÖYLE BİR OLGUNLUK YAKIŞIR”

Erkek Milli Takım Teknik Direktörü Murat Delihasan, yaptığı kısa konuşmada, “Topuk Yaylası’nda istenmeyen bir olay yaşandı. Dünya Karate Şampiyonası hazırlık sürecinde yaşanan üzücü hadise sporcularımızı çok üzdü. Gökhan Ölçer’e buraya gelerek göstermiş olduğu olgunluktan ötürü çok teşekkür ediyorum. Bir Fenerbahçeli’ye de böylesi yakışırdı. Olay bizim açımızdan kapanmıştır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından milli sporcular ile bir süre sohbet eden Gökhan Ölçer, Almanya’da yapılacak Dünya Karate Şampiyonası’nda sporculara başarı dileğinde bulundu.