İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 2-0 kazandığı maçın rövanşında yarın Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Kadıköy'de geçen hafta yapılan maçta üstün bir oyun sergileyerek rakibini 2-0 yenen sarı-lacivertliler, başkent Moskova'da adını üst tura yazdırmaya çalışacak.

Lokomotiv Stadı'nda TSİ 18.00'de başlayacak maçı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

Her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayacak Fenerbahçe, rakibine, tek farklı skorla yenilse de turu geçen taraf olacak. Sarı-lacivertli takım gol atması durumunda, iki farklı yenilgide bile adını son 16 takım arasına yazdıracak. Karşılaşmanın 90 dakikasını Lokomotiv Moskova 2-0 üstün tamamlarsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol olmaması durumunda turu geçen takımı seri penaltı atışları belirleyecek. 3 veya daha farklı yenilgilerde Fenerbahçe Avrupa'ya veda edecek.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Sarı-lacivertli takım, Lokomotiv Moskova maçına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak.

Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı Diego Ribas ile sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, Rusya deplasmanında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli ekipte Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Öte yandan Moskova'da maç saatinde hava sıcaklığının - 5 derece olması bekleniyor.

Fenerbahçenin, Avrupa'daki 202. randevusu

Lokomotiv Moskova ile yapacağı maç, Fenerbahçenin Avrupa'daki 202. sınavı olacak.

Avrupa'da 41. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 201 maçın 72'sini kazanırken, 41 kez rakipleriyle berabere kalıp, 88 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 250 gol gönderirken kalesinde 303 gol gördü.

Muhabir: Erkan Tiryaki