Fenerbahçe USA Derneği, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti.

Amerika’dan Türkiye’ye gelen Fenerbahçe USA Derneği, ilk ziyaretini Ankara Fenerbahçeliler Derneği’ne yaptı. Ardından Ata’nın huzuruna çıkan Fenerbahçe USA Derneği’ne Ankara Fenerbahçeliler Derneği de eşlik etti.

Fenerbahçe USA Derneği Başkanı Ömer Ekinci ve beraberindeki Aslanlı Yol’dan yürüyerek mozoleye geldi. Fenerbahçe USA Derneği Başkan Vekili Cüneyt Gürkan, mozoleye üzerinde kırmızı-beyaz karanfiller bulunan "Fenerbahçe USA" yazılı çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından heyet, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen heyet adına Fenerbahçe USA Mali Kaynak Geliştirme Sorumlusu Fatih Akarsu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak, şunları yazdı:

"Aziz Atam, aramızdan ayrılışının 76. yılında ışığınızdan güç alan, size ve devrimlerinize yürekten inanan Fenerbahçe USA Derneği ailesi olarak yeniden huzurunuzdayız. Vatanımıza her geldiğimizde sana olan şükranlarımızı sunmak ve ölümsüz eserin önünde seni bir kez daha özlemle anmak için en asıl görevimizi yerine getiriyoruz. Ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkartan, toplumumuzu çağdaş yaşam biçimine kavuşturan ölümsüz önderimiz olarak yüreklerimizdeki yeriniz değişmeyecek. Size olan sevgi, saygı ve inancımız artarak devam edecektir."