Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartur Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından antrenman dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

A Milli Takım’ın maçları nedeniyle ay-yıldızlı takımın kadrosunda yer alan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk ve Mehmet Topal; Portekiz Milli Takımı’nın 14 Kasım Cuma günü Ermenistan ve 18 Kasım Salı günü Arjantin’le oynayacağı maçlar nedeniyle Portekiz kadrosunda bulunan Bruno Alves; Senegal Milli Takımı’nın 15 Kasım Cumartesi günü Mısır ve 19 Kasım Çarşamba günü Botswana ile oynayacağı maçlar nedeniyle Senegal kadrosunda bulunan Moussa Sow, Nijerya Milli Takımı’nın 15 Cumartesi günü Kongo ve 19 Kasım Çarşamba günü Güney Afrika Cumhuriyeti ile oynayacağı maçlar nedeniyle Nijerya kadrosunda bulunan Emmanuel Emenike ile Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın 16 Kasım Pazar günü İzlanda ile oynayacağı maç nedeniyle Çek Cumhuriyeti kadrosunda bulunan Michal Kadlec antrenmanda yer almadı.

İzinli olan Dirk Kuyt’ın da katılmadığı antrenmanda Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Mert Günok takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Egemen Korkmaz da antrenmanın ikinci bölümünde takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.