Ziraat Türkiye Kupası 4. haftasında yarın Altınordu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, İzmir’e geldi. Sarı-lacivertli kafileyi yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubunun karşılaması ise dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. maçında Altınordu’ya konuk olacak olan Fenerbahçe, bu karşılaşma için İzmir’e geldi. İstanbul’dan kalkan özel bir uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelen sarı-lacivertli ekibi az sayıda taraftar karşıladı.

Takımlarını karşılamaya gelen yaklaşık 20 kişilik taraftar grubu teknik direktör İsmail Kartal başta olmak üzere neredeyse tüm takımla tek tek öz çekim yaptı.

Fenerbahçe kafilesi İzmir’e Mert Günok, Erten Ersu, Caner Erkin, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Erman Taşkın, Ramazan Civelek, Aziz Ceylan, Alper Potuk ve Dirk Kuyt’tan oluşan 18 kişilik kadroyla geldi.

BİLETLERE YOĞUN İLGİ

Fenerbahçe’yi 3 yıllık bir aranın ardından konuk edecek İzmir’de, Altınordu - Fenerbahçe maçı biletlerine yoğun ilgi ise artarak devam ediyor. 30 Aralık Salı günü saat 18.00’de oynanacak maçın 5, 10 ve 15 TL’den satışa çıkarılan biletlerinden 11 bin adetten fazlası satıldı. Altınordu yetkilileri, gişelerin maç günü saat 15.00’te kapatılacağını, polisin bariyer kurarak bileti olmayanları stat çevresine yaklaştırmayacağını belirterek, İzmirli futbolseverlerden biletlerini bir an önce almalarını istedi.