Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarında Fethiyespor – Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezonun ilk maçını 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00 da sahasında Hacettepe ile yapacak olan lacivet beyazlı ekip, kondisyon ve teknik antrenmanı gerçekleştirdi.

Eser kardeşler yönetiminde gerçekleşen ve 1 buçuk saat süren antrenmanda oyuncuların hırslı olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Eser kardeşler, “Yoğun tempoda çalışıyoruz. Oyuncalar yorgun ufak tefek sakatlıklar oldu. İyi bir oyuncu topluluğu ile çalışıyoruz’ dedi.

Kardeşler; oyuncularımız çok azimliler, geç katılanlar oldu aramıza, daha katmak istediklerimiz var. İlk maç çok önemli seyircimiz bizi ilk defa izleyecek. Taraftar coşkulu, oyuncular heyecanlı ilk maçta beklediğimiz çok iyi oyundan ziyade çok iyi bir mücadele olduğunu belirtti. Kardeşler; Taraftarı ayağa kaldıracak her an nefesini tutacak bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu haftaki maçı hem kazanıp, hemde taraftarı mutlu edip, bayrama huzurlu girmek istiyoruz.

Sakat oyuncularımız var maç saatine kadar bekleyeceğiz ama 2-3 oyuncumuz bu maçta olmayacak. Çok büyük sakatlıkları olmamasına rağmen risk alma istemiyoruz. Bu maçta oynatıp yani çok büyük sakatlıklar yaşayacağımıza bu maçta fedakarlık yapıp, diğer maçlarda oynatmayı düşünüyoruz.

Kim yerine kim oynayacağı çokta önemlide değil sahaya on bir kişi çıktığımız mühletçe demek ki hazırız demektir. Onun için 22 kişilik kadro yapıyoruz herkes oynasın diye. O oyuncaları itina ile koruyup daha sonralara hazırlamayı istiyoruz.

Üst ligi yaşamış bir takımız. Son 3 senesi iyi geçmemiş bir takımdayız. Taraftar bir üst ligi biliyor. Taraftar çok şey bekliyor bunu biliyoruz bunu oyuncularda farkında. Biz şöyle söylüyoruz. Biraz bize sabır edecekler çünkü yeni bir takımız geçen yıldan bir Hakkı Can var. Takım olmaya çalışıyoruz. Ama oyuncularımız bunu çok hızlı ilerletti. İlk maçta bunun meyvelerini göreceğiz. Taraftarlarda görecekler. Oyuncularımızda bunu bildiğinden daha fazlasını yapacaktır” dedi .