Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Eskiden 11 binlere oynuyorduk, kombinede şimdi 32 binler gidiyor. Hatta bir 32 bin daha olsa alacak taraftarımız var" dedi.

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün yeni açılan kombine merkezinde, gelecek senenin kombine satışlarıyla alakalı konuştu. Orman, satışlara yeni başladıklarını ifade ederek, “İlk gün 850 kişi yenilemiş. Devam ediyor. Mayıs 15’e kadar devam edecek. Sonra fazla derecede kombinesi olup yer değiştirmek isteyen var. Onunla alakalı yer olursa değişime imkan sağlayacağız. Şu an elinde olanlar, kendi yerinden memnun olanların almalarını bekliyoruz. Süreç bittikten sonra yine 32 binde kalacağız. Çok tahmin etmiyorum yer kalacağını. En büyük sıkıntı ondan sonra olacak. Çok fazla kombine talebi var. Elimizde satmaya açık olan sadece 32 bin kombinemiz var” diye konuştu.

“32 bin seviyesinde kalacağız”

Tüm stadın kombine yapılsa satılacağını iddia eden Orman, “Maç başı da satmak kulübümüzün geliri açısından da önemli. Dışarıdan da gelmek isteyenler oluyor. Bir de biz karaborsanın çıkmasını engelliyoruz. 32 bin seviyesinde kalacağız. 2 bin 200 civarında rakip takımlara bıraktığımız yerler var. Sponsorlara verilen yerler de var ve zaten 6 bin tane filan kalıyor maç başına satabileceğimiz yer” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Eskiden 11 binlere oynuyorduk, kombinede şimdi 32 binler gidiyor. Hatta bir 32 bin daha olsa alacak taraftarımız var. Hamdolsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.