Voleybol İl Temsilciliği 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Kulüpler Arası Küçükler (kız-erkek) voleybol müsabakaları kızlar ve erkekler kategorisi olmak üzere toplam 10 takımın katılımı ile Kazım Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarında oynanan ilk gün müsabakaları ile başladı.
Oynanan zorlu ve çekişmeli ilk gün karşılaşmalarının ardından alınan sonuçlar ise şöyle oldu: Kızlar kategorisi İstiklal Ortaokulu Spor Kulübü: 3 - Spor Lisesi SK. (B) Takımı: 0, Gençlik Spor Kulübü:3 - Spor Lisesi SK. (A) Takımı: 1. Erkekler kategorisi Sudurağı Gençlerbirliği SK.:0 - Spor Lisesi Spor Kulübü:3, Yunus Emre Ort. Spor Kulübü:3 - İstiklal Ortaokulu Spor Kulübü:1
Kulüp faaliyetlerin Karaman'da artış gösterdiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 'Kulüpler arası ligimizde her yıl kulüp sayımızın artması Ligi daha da heyecan verici hale getirmektedir. İnşallah hedefimiz müsabakalara daha fazla kulübümüzün katılmasıdır. Müsabakalarda mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarıla diliyorum" şeklinde konuştu.