2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası yıldızlar voleybol il birinciliği müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.Katılımın yüksek olduğu müsabakalara on dört okuldan toplam 118 sporcu katıldı.
Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen yıldızlar voleybol il birinciliği müsabakaları zorlu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Sporcular okullarını en iyi şekilde temsil etmek ve il birinciliği için kıyasıya mücadele ederken takımlar arasında yaşanan rekabet renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakanın kızlar kategorisinde karşı karşıya gelen İbrahim Bey Ortaokulu ile İstiklal Ortaokulunun final karşılaşması adeta nefesleri kesti. Çekişmeli geçen setler sonun da Rabia Ünver’in sağdan ve soldan geliştirdiği ataklarla sayı bulan İbrahim Bey Ortaokulu aldığı son dakika sayılarıyla müsabakadan galip ayrılmasını bildi. 
Sekiz gün süren ve heyecanın bir an olsun eksilmediği müsabakalarda hem kızlar hem erkekler kategorisinde şampiyon olan İbrahim Bey Ortaokulu şampiyonaya damgasını vuran takım oldu.  Her iki kategoride de dereceye giren İbrahim Bey Ortaokulu, il dışında yapılacak olan voleybol grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.
Yıldızlar voleybol il birinciliği müsabakalarına 118sporcunun katıldığını ifade eden Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız,’’Kızlar ve erkekler kategorisinde şampiyon olan takımın yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandığını ifade etti. Müsabakaların çekişmeli ve heyecanlı geçtiğine dikkat çeken Yıldız, tüm sporcularımızı gösterdikleri performans, mücadele ve centilmenliklerinden dolayı kutluyorum" dedi.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Aslan Yıldız ve Vedat Akyar, İbrahim Bey Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Gökçe ve Voleybol il temsilcisi Ali Sak tarafından verildi.
Müsabakalar sonunda kızlar ve erkekler kategorisinde dereceye takımlar ise;
Kızlar
1. İbrahim Bey Ortaokulu
2. İstiklal Ortaokulu
3. Akçaşehir Ortaokulu
4. Kemal Reis Ortaokulu
Erkekler
1. İbrahim Bey Ortaokulu
2. Yunus Emre Orta Okulu
3. İstiklal Orta Okulu
4. Alparslan Ortaokulu