İl Milli Eğitim Müdürlüğü, OBESİB Şubesi tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen öğretmenler  arası voleybol turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda en çok sevinen Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları öğretmenleri oldu.

Konu ile ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün: “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından her yıl organize edilen 24 Kasım voleybol turnuvası, bu yıl da zevkli mücadelelerin ardından sona erdi. İlimizdeki öğretim kurumlarının, kendi öğretmenlerinden oluşan 17 okul voleybol takımı, 4 grupta kıyasıya mücadele verdi. Okul olarak turnuvaya destek olmak, meslektaşlarımızla kaynaşmak  ve öğretmenlerimizin yeteneklerini sergilemek için katıldık.  Grup 1. leri ve 2. leri bir üst tura yükseldi. Okul voleybol takımımız A Grubunun 1. si olarak tur atladı. Yapılan eleme müsabakalarının ardından dörtlü play-off maçları yapıldı. Play-off ta yine çekişmeli, zevkli ve dostça geçen karşılaşmalar yapıldı. Play-off ta oynadığımız tüm maçlarımızda rakiplerimize üstünlük sağlayarak turnuvanın şampiyonu olduk.
Turnuvayı gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Selmani Karaçam’a, tüm müsabakaları yöneten Sayın Yaşar Çalışkan’a, Karaman Lisesi’ne, şampiyon olan  okulumuz öğretmenlerine ve emek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.