2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen küçükler(kız-erkek) voleybol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Spor Salonunda 16-23 Şubat 2015 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan küçükler(kız-erkek) voleybol il birinciliği müsabakaları erkekler ve kızlar kategorilerinde birincilerin belirlenmesinin ardından sona erdi.

Kazım Karabekir Spor Salonunda seyirciyle buluşan ve ilk resmi maçlarına çıkan filenin minik yıldızları ortaya koydukları mücadele ile alkış alırken, il birincisi olabilmek için gösterdikleri azim ve performansla renkli bir turnuvaya imza attılar. Zorlu ve bir o kadar da zevkli geçen müsabakalar sonundaokulları için ter döken minik sporcular, okullarını en iyi şekilde temsil etmek için tüm hünerlerini sergiledi. Erkekler kategorisinde İbrahim Bey Ortaokulu, kızlar kategorisinde ise Özel Babaoğlu Ortaokulu kendi kategorilerinde birinci olarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takımlar oldu.Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Aslan Yıldız ve Osman Selçuk Akbaş tarafından verildi.

Müsabakalar sonucunda oluşan tablo ise;

Erkekler

1.     1.  İbrahim Bey Ortaokulu

2.     2.  İstiklal Ortaokulu

3.     3.  Yunus Emre Ortaokulu

Kızlarda

1.       1. Özel Babaoğlu Ortaokulu

2.     2.  İbrahim Bey Ortaokulu

3.     3.  Anafartalar Ortaokulu

4.       4. Özel Başarı Ortaokulu