Türkiye Voleybol Bayan 3. Liginde ilimizi temsil eden Karaman Gücü Bayan Voleybol takımı Deplasmanda Haydarpaşa Sporu 3 – 0 lık net bir skorla yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

26 Ekim Cumartesi günü saat 12:00 de İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda başlayan müsabaka 45 dakikada sonuçlandı. 25 – 6 , 25 – 12 ve 25 – 13 lük set sonuçları ile 3 – 0 müsabakayı kazanan Filenin Sultanları, İstanbul da Karamanlıları gururlandırdı. Haydarpaşa Spor gibi köklü bir kulübü rahat bir şekilde mağlup eden temsilcimiz sezona iyi bir başlangıç yaparak 3. Lig C grubunda ilk haftadan Numune Spor ile birlikte liderliğe oturdu. 

Başkan Yardımcısı Süleyman Sevinçkan; “Takımımızın ilk haftadan galibiyetle başlaması çok önemliydi. Biz C grubundan rahatlıkla çıkacak güce sahibiz. Karaman’ımızı en iyi şekilde temsil ederek 2. Lige çıkacağız. Karamanlı hemşerilerimizi bizi desteklemeye davet ediyoruz.” dedi. Maçın ardından Aziz Mahmut Hüdayi Hz.nin türbesinide ziyaret eden Filenin Sultanları sezonun iyi geçmesin için dua ettiler.

Temsilcimiz Karaman Gücü Bayan Voleybol Takımı gelecek hafta Pazar günü Saat 12:00 de Kazım Karabekir Spor Salonunda Kocaeli Üniversitesi ile karşılaşacak.