Mustafa Özer ziyarette, Başkan Uğurlu’ya Herkes İçin Futbol Projesi hakkında bilgi verdi. Türkiye Futbol Federasyonunun, Herkes İçin Futbol Projesi ile futbolun hem spor hem de eğlenceli bir oyun olduğunu anlatmak istediğini ifade eden Özer, şunları kaydetti:
“Herkes için futbol’da ana hedef, futbolun isteyen herkes tarafından her yerde oynanmasıdır. Toplumların kuralları, disiplini, takım olmayı, kaybetmeyi ve kazanmayı öğrenmelerinde futbolun çok önemli bir yeri var. Bu yüzden federasyonumuz bu proje ile halka hizmet etmek istiyor. Türkiye’nin dört bir yanından 7 - 12 yaş arası kız ile erkek çocuklar arasında futbol alt yapısı oluşturup Milli takımlara, ülke futboluna sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bunun içinde Belediye’den malzeme, tesis ve antrenör desteğinde bulunmasını istiyoruz.”
Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu da, Ülkemizde ve Karaman’da sporun her branşını önemsediklerini belirterek: “Özellikle Futbol, Dünya da ve ülkemizde çok sevilen bir spor. En önemli tanıtım araçlarından biri. Başarılı olabilmek için mutlaka ve mutlaka altyapı lazım. Bu proje ile altyapının oluşup, başarılı gençlerin ortaya çıkarılacağına inanıyorum. Belediye olarak gücümüz ve imkânlarımız nispetinde projeyi destekleyeceğiz” dedi.