24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüpler kutlama mesajı yayınladı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden takımlar 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kulüplerin resmi sitelerinden yaptıkları kutlama mesajı şöyle:

FENERBAHÇE

"Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için emek veren öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, çağdaş eğitimin mimarı Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz."

GALATASARAY

"Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928’de "Başöğretmen" sıfatını alması vesilesiyle kutlanmaya başlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, ülkemizin her yerinde daha önce görev yapmış ve halen fedakarca görevlerini yapmakta olan, ulusumuzun geleceğinin teminatı olan gençlerimizi hayata hazırlayan tüm öğretmenlerimize bir kez daha gönülden teşekkür ediyor ve bu anlamlı günü içtenlikle kutluyoruz."

BEŞİKTAŞ

Bugün; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ’Başöğretmen’ unvanı verilişinin 86’ıncı yıldönümü ve bugünün Öğretmenler Günü olarak kutlanmasının 33’üncü yılı. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı büyük zahmetlerle yetiştiren tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunar, Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu konu şüphesiz eğitimdir. Değerli öğretmenlerimizin fedakarlıklarıyla yetişen gençler, ülkemizin ve milletimizin teminatıdır. Tüm öğretmenlerimize bu kutsal görevlerinde başarılar dilerim."

TRABZONSPOR

"Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamızda, toplumumuzun eğitilerek geleceğe hazırlanmasında kutsal bir rol üstlenen değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, aydınlık yarınlar için her birine sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dileriz."

KASIMPAŞA

"Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı büyük zahmetlerle yetiştiren tüm öğretmenlerimize saygılarımızı sunar, Öğretmenler Günü’ nü kutlarız."

GENÇLERBİRLİĞİ

"1923’te Taş Mektep’te kurulduk. İlk başkanımız da bir öğretmendi: Münif Kemal Ak. Onun nezdinde tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyor ve öğretmenler gününü kutluyoruz."

BALIKESİRSPOR

"Dünyanın en değerli varlıkları olan siz Öğretmenler! Bugün, Türk Ögretmeni’nin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, O’nun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi sevgiyle, candan kutluyoruz. Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yaşama gözlerini yuman tüm öğretmenlerimizi de minnetle anıyoruz."

GAZİANTEPSPOR

"Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz, onları en iyi şekilde yetiştiren ve en zor koşullarda dahi ülkesine, milletine ve gelecek nesillere hizmet veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz."

KARDEMİR KARABÜKSPOR

"Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmenliği kabulünün yıl dönümünde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz."

MERSİN İDMANYURDU

"Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun."

ÇAYKUR RİZESPOR

"Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, büyük fedakarlıklar gösteren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Her insanın ortak kanaatidir ki toplumların en özverili, en saygıdeğer mesleklerinin başında gelen öğretmenlik, geleceğimizin sahibi çocuklarımızın ışığıdır, güneşidir."

ESKİŞEHİRSPOR

"Gelecek nesillerimizi eğiten, yaşam boyu öğrenmemizin mimarları olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarız."

TORKU KONYASPOR

"Mustafa Kemal Atatürk’e ’Başöğretmen’ ünvanının verilişinin 86. yıldönümünde ülkemizin geleceği olan değerli çocuklarımızın yetişmesinde büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz."