YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yozgatspor 1959 FK ile Sorgun Belediyesporlu yönetici ve futbolculara moral yemeği verdi.

Vali Abdulkadir Yazıcı, belediyenin termal tesislerindeki programda, Yozgatspor 1959 FK’nin bu sezon üçüncü lige çıkacağına inandığını, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yozgatspor'un şu anda çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Yazıcı, "Yozgatspor, bir maç eksiğine rağmen lider durumda bulunuyor. Kar yağışı nedeniyle ertelenen Hacılar Erciyes Gençlikspor maçını kazanması durumunda, iyi bir avantaj yakalayacağına inanıyoruz" dedi.

Sorgun Belediyespor’un da dört gözle Yozgatspor’un üçüncü lige çıkmasını beklediğini vurgulayan Vali Yazıcı, Sorgun’un yerinin üst ligler olduğunu kaydetti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise her iki şampiyon adayı takımı yemekte bir araya getirdiklerini ifade ederek “Yozgatspor’u üçüncü ligde, Sorgun Belediyespor’u da yeniden Bölgesel Amatör Lig’de görmeyi arzu ediyoruz. Biz Yozgatspor olarak burada Süper Lig takımlarını ağırladık. Onlardan önemli puanlar aldık. Hatta bir zamanlar buraya takımlar korkarak geliyordu. Şimdi futbolcularımızdan o günleri tekrar yaşatmalarını bekliyoruz. Şampiyonluk yolunda her iki takıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.