Yunuskent Futbol Sahası’nda düzenlenen okullararası küçükler futbol il birinciliği müsabakaları 11 okuldan yaklaşık 176 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Yedi gün boyunca heyecanlı maçların oynandığı şampiyonada ter döken küçük ayaklar il birinciliği için tüm hünerlerini sergilerdi. Müsabakaları çok sayıda öğrenci velisi izlemeye gelirken sporcuların karşılaşmalarda gösterdiği performans ve attıkları bir birinden güzel goller renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle atılan gollerden sonra yapılan sevinç gösterileri müsabakalara damga vurdu.
Zevkli ve çekişmeli geçen maçlar sonunda Yavuz Sultan Selim Ortaokulu birinci olurken, Sabiha Gökçen Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü ve Özel Başarı Ortaokulu dördüncü olan takımlar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Adli Yargı Komisyon Başkanı Kadir Gezici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi. 7 gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda en çok gol atarak gol kralı olan başarısı gösteren Alparslan Ortaokulu öğrencisi Samet Bıyıklı’ya ödülü ise yine Adli Yargı Komisyon Başkanı Kadir Gezici tarafından takdim edildi.
Küçükler futbolda il birincisi olma başarısı gösteren Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, il dışında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karamanı temsil etme hakkı elde eden takım oldu.