2014 - 2015 Eğitim ve öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası gençler(kız-erkek) Futsal müsabakaları 8 okuldan 56 sporcunun katılımı ile Yunus Emre Spor Salonu’nda başladı.

Yunus Emre Spor Salonunda başlayan müsabakaların ilk karşılaşmasında yıldız erkekler kategorisinde Vali Hakkı Teke Ortaokulu rakibinin gelmemesi üzerine hükmen 3-0 galip geldi. Günün oynanan diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise; İstiklal Ortaokulu 5 – Ayrancı YİBO 4, Ayrancı YİBO Ortaokulu 2 – Zübeyde Hanım Ortaokulu 4, Sabiha Gökçen Ortaokulu ile Makbule Orman Ortaokulu arasında oynanan maç 1-1 berabere sonuçlanarak, kullanılan penaltılar sonucu Sabiha Gökçen Ortaokulu 3-1’lik sonuçla galip gelmiştir.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,  okul sporları faaliyetlerine katılan okul sayımızın artması ligi daha da heyecan verici hale getirmiştir. İnşallah hedefimiz yapılanokullararası müsabakalara daha fazla okulun katılması ve müsabakaları daha zevkli hale getirmektir' dedi.

Spor İl Müdürü Kısacık, Okullararası Yıldız(Kız-Erkek) Futsal İl Birinciliği Müsabakalarında mücadele eden tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

HABER MERKEZİ