Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Torku Konyaspor maçında alınan galibiyetten memnun olduklarını söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Torku Konyaspor taraftarına teşekkür ederek, “Muhteşem bir taraftar vardı. İstanbul’dan gelirken iyi futbol oynadığımızı ve kazanmaya geldiğimizi söylemiştim. İyi futbol oynadık ve kazandık. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Duygun başkanımız da buradaydı. Onun ayağı uğurlu geliyor. Konyaspor’un çıkışını biliyorduk ama Galatasaray da Hamza hocayla beraber bir çıkış yakaladı. Allah’a şükürler olsun birdenbire takım koşmaya daha fazla pas yapmaya ve daha fazla gol pozisyonuna girmeye başladı. Bugün 5-0’lık net bir galibiyet aldık” dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise, 5-0’lık net bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “5-0’lık net bir galibiyet ama ondan ziyade birbirleriyle yardımlaşan, arkadaşının hatasını kapatan bir takım vardı. Zaten özlediğimiz de buydu. Şimdi esas olan bu oyunu ve galibiyeti önümüzdeki maçlara taşımak” diye konuştu.

“DERBİYİ BURADA OYNAMAMIZ İÇİN BİR SEBEP YOK”

Beşiktaş ile oynanacak derbi maçını burada oynamak istemediklerini söyleyen Dürüst, “Derbiyi burada oynamamız için bir sebep yok. Çünkü Avrupa kupası maçını zaten Beşiktaş kendi sahasında oynadı. Orada bir sıkıntı olmuş olsaydı yardımcı olurduk. Zaten gelmiş olan bir teklif de yok. Dolayısıyla derbi maçını İstanbul’da oynayacağız” ifadelerini kullandı.