Ziraat Türkiye Kupası maçında Balçova Yaşamspor’la karşılaşacak olan Galatasaray, bu maç için İzmir’e geldi. Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu’nun yedek ağırlıklı bir kadroyu tercih etmesi ise dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2. maçında Balçova Yaşamspor’a konuk olacak olan Galatasaray, bu karşılaşma için İzmir’e geldi. İstanbul’dan kalkan özel bir uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelen sarı-kırmızılı ekibi coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na ve başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a büyük ilgi gösterdi.

YEDEK AĞIRLIKLI KADRO

Galatasaray kafilesi İzmir’e Hamit Altıntop, Bruma, Alex Telles, Sinan Gümüş, Goran Pandev, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Can Coşkun, Birhan Vatansever, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı’dan oluşan yedek ağırlıklı bir kadroyla geldi. 16 Aralık Salı akşamı İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele, saat 20.30’da başlayacak.

133 GÜN SONRA

Bu karşılaşma süper ligde takımı olmayan İzmir için de ayrı bir önem ifade ediyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar tam 133 gün sonra Galatasaray’la hasret giderecek. Sarı-kırmızılı ekip, İzmir’de oynadığı son maçta 6 Ağustos 2014’de İspanyol devi Atletico Madrid ile karşılaşmıştı.