Ligin geride kalan 9 haftasında 19 puan toplayan Galatasaray’a kulübeden büyük katkı geldi. Aslan’ın attığı 12 golün 5’inin altında yedek soyunan oyuncuların imzası bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’un konuğu olan sarı-kırmızılılar, rakibini 2-1 mağlup ederek zirvenin ortağı olmayı sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki kötü gidişatına rağmen ligde son iki haftayı kayıpsız geçen Galatasaray’a yedek kulübesinden büyük katkı geldi.

KULÜBEDEN 12 GOLÜN 5’İNE KATKI

Ligin geride kalan 9 haftasında 6 galibiyet elde ederek 19 puan toplayan Prandelli’nin öğrencileri, rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Aslan’ın attığı 12 golün 5’ine yedek soyunan oyuncuların katkı sağlaması da dikkat çekti. Oyuna sonradan giren Olcan Adın ve Umut Bulut 3 gol, 2 asistlik katkı verdi. Ligin açılış haftasında deplasmanda Bursaspor’a konuk olan sarı-kırmızılılarda, 68. dakikada oyuna giren Olcan Adın, 90. dakikada attığı golle skoru 2-0 getirerek takımına rahat nefes aldırdı.

UMUT BULUT’TAN 2 GOL, 2 ASİST

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde ise golcü oyuncu Umut Bulut, 66. dakikada oyuna girerek, Wesley Sneijder’in ikinci golünün asistini yaptı. Geçtiğimiz hafta ise taraftarı önünde Kasımpaşa’yı konuk eden sarı-kırmızılılarda yine Umut Bulut maça damga vuran isim olmuştu. Yıldız oyuncu 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısının başında oyuna dahil olarak 53. dakikada asist, 90. dakikada ise galibiyet golünü kaydetti. Yetenekli oyuncu son olarak da dün oynanan mücadelenin 67. dakikasında oyuna girdi ve 71. dakikada takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.