İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk. Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Acımız çok büyük" ifadeleri kullanıldı.

Aralarında Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un da olduğu çok sayıda kulüp mesaj yayımlayarak Umut Bulut'a başsağlığı diledi.

Ayrıca, Arda Turan, Burak Yılmaz, Alex de Souza, Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç, Lukas Podolski, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Cenk Tosun gibi birçok isim de sosyal medya hesaplarında Umut Bulut'a başsağlığında bulundu.

Futbol takımı cenazeye katılacak

Galatasaray Futbol Takımı'nın, Kemal Bulut'un cenaze törenine katılmak için yarın Kayseri'ye gideceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, özel bir uçakla Kayseri'ye gidecek Galatasaray kafilesinin, Kemal Bulut'un Yeşilhisar ilçesinde düzenlenecek cenaze törenine katılacağı öğrenildi.