GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Ligi 15. haftasında Denizlispor'a konuk olacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hazırlık çalışmalarını sürdürdü.

Sivasspor tesislerinde, teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen idman, koşu ve egzersiz hareketleriyle başladı. Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubunda yapılan Sivaspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcuların yenilenme hareketleriyle sürdürdüğü antrenmanda diğer futbolcular ise çift kale maç yaptı, taktik çalıştı.

Teknik direktör Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupa maçlarını, ligin geleceğinde takımı kurgulamak açısından önemli gördüklerini, bu yüzden söz konusu maçlarda forma şansı bulamayan ve alt yapıdaki gençlere öncelik verdiklerini söyledi.

Bu nedenle Sivasspor maçından alınan sonucun takımı moral veya motivasyon olarak etkilemediğine işaret eden Kutlu, şöyle konuştu:

"Bizim için önemli olan şey, lig. Bu doğrultuda son haftalarda güzel sonuçlar almaya başladık. Ligdeki çıkışımızı sürdürmek için Denizli'den 3 puanla dönmeliyiz. Bunun için vargücümüzle çalışıyoruz. Devre arasına kadar alacağımız her puan bizim için çok kıymetli. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz."