PTT 1. Lig’de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Ligin 10. haftasında karşılaşacağı Manisaspor hazırlığını GASKİ Tesisleri’nde sürdüren mavi-beyazlı ekip antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman daha sonra pas çalışmaları ile devam etti. Antrenman futbolcular çift kale maçının ardından sona erdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Hakan Kutlu’nun göreve gelmesiyle ligde bir galibiyet ve bir beraberlik alan takımın moralinin iyi olduğu görüldü. Antrenmanın ardından açıklamada bulunan teknik direktör Hakan Kutlu, "Biz göreve geldikten sonra iki maça çıktık. Çok zor iki maçtı. Deplasmanda olması nedeniyle zorluk derecesi yüksek iki maçtı. Orduspor maçı bizim için iyi bir başlangıç oldu. Orduspor ligin altlarında bir takım olmasına rağmen güçlü bir ekip oradan hızla kurtulmaya çalışan bir ekip üç puanla dönmemiz bizim için çok iyi oldu. Daha sonra Ankaraspor maçına çıktık. Ligin şu an namağlup takımı. Ankaraspor maçında iki pozisyon yakaladık. Bir tanesini golle sonuçlandırdık. Maçın ikinci yarısı bizim için şansız başladı. Deumi’nin kırmızı kartla oyun dışı kalması ile Ankaraspor ikinci golü attı. İkinci golden sonra bizim takım gerçekten iyi bir geri dönüş yaşadı. Takım birlikteliklerini, arkadaşlıklarını sahaya yansıttılar ve 2-0 gibi bir skorun ardından son dakikada olsa 2-2’lik beraberlik yakaladık. Bu bizim için çok önemliydi. İki deplasman maçından dört puanla ayrılmış olduk. Manisaspor maçı da çok önemli onlarda ligin altlarından kurtulmaya çalışan bir ekip son güçleriyle oynayacaklar. Bizde bu yakaladığımız çıkıştan geri dönmek istemiyoruz” dedi.