Akademik başarıları yanında sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetleriyle de yarım asırdır eğitim alanında büyük hizmetler veren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Gaziantepspor teknik ekibi ve sporcularını ağırladı.

Gaziantep Kolej Vakfı çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen sporcu öğrenci buluşmasında Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk’un yanı sıra yönetim kurulu üyesi Mustafa Tutar, yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu ve John Chıbuike katıldı. Gaziantep’te ilk kez öğrencilerle bir etkinlik çerçevesinde buluştuklarını ifade eden Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk, “Bu nedenle çok mutluyuz. Başarılı bir okul ve öğrencilerinin önündeyiz. Bizde sizler gibi ligde başarılı olacağımıza söz veriyoruz. Gaziantep ve Gaziantepspor’da olmaktan gurur duyuyorum. Bu takım her zaman ligde üst sıraları zorlayacaktır” dedi.

Futbol yaşamı hakkında bilgi veren ve forma giydiği dönemlerde birçok başarıya imza attığını ifade eden Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Gaziantepspor’un başarılı olacağına inandığını ve bunun için çalıştıklarını belirterek “Futbol hayatım boyunca 7 lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası, bir UEFA Kupası, bir Avrupa Süper Kupası sevincini yaşadım. Türkiye’nin dünya üçüncüsü olduğu milli takımda yer aldım. Bunlar önemli başarılar ama en önemlilerinden biri de İtalya’da futbol oynamaktı. Özellikle Türk insanını, Türk futbolunu, Türkiye’yi yurt dışında temsil etmek benim için önemliydi. Belki de hayatımdaki en büyük başarılardan birisi yurt dışında Türk futbolcusu olarak oynamaktı” dedi.

Böyle başarılı bir öğrenci grubu karşısında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Gaziantepspor’un golcü oyuncusu John Chibuike Türkiye ve Gaziantep’i çok sevdiğini ifade ederek “ “Türkiye’yi ve Gaziantep’i çok seviyorum. Maçlarda oynadığım futbolla izleyenleri keyiflendirmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Kulüp İdare Amiri Mustafa Tutar ise Gaziantepspor’un başarısı için çaba gösteren futbolcu ve teknik heyete teşekkür etti. Tutar, yapımı süren stadın 2015 sonunda tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Gaziantepspor’un teknik heyetini ve ünlü sporcularını ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili, Teknik Direktör Okan Buruk ve oyunculara teşekkür etti. Vergili yaptığı değerlendirmede öğrencilerin sadece akademik alanlarda değil, sosyal yaşam içerisinde de birçok etkinliğe katılmaları için önemli çalışmalar yürüttüklerini, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda aktif rol almalarının sağlandığını belirterek “Bugün Gaziantep’in ortak gurur kaynağı olan Gaziantepspor teknik heyeti ve sporcularını ağırladık. Ligde başarılı olmalarını diliyoruz. Spor evrensel bir dildir. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve spor alanlarında da etkin rol alabilmesi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmesi için gerekli her türlü çalışmayı ve projeyi yürütüyoruz. Bugün bizlerle birlikte olan değerli teknik heyete ve sporculara teşekkür ediyoruz” dedi. Panel sonunda Gaziantepspor ile ilgili soruyu doğru yanıtlayan iki öğrenciye forma ve futbol topu hediye edildi.