Gaziantepspor, Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı-siyahlılar, Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Yardımcı antrenör Stjepan Tomas yönetiminde çalışan Gaziantepsporlu oyuncular, açma germe, düz koşu ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Son günlerde ligde iyi bir çıkış yapan Gaziantepspor’da futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli olduğu gözlendi.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gaziantepspor’un başarılı futbolcu Chibuke, son haftalardaki iyi olan performansını takım arkadaşlarına borçlu olduğunu söyledi. Chibuike, “İyi mücadele etmemiz bizi de bireysel olarak etkiliyor. Bu da performansımızın yüksek olduğunu gösteriyor. Oynamaya bu şekilde devam edersek ligi ilk 5 içinde bitiririz diye düşünüyorum. Amacımız bu şekilde galibiyetler aldığımız sürece ligin sonunda Avrupa kupalarına katılmak” dedi.

Kırmızı-siyahlı takımın oyuncularından Gilles Binya ise, “Ligimiz zor bir lig bu yüzden alabileceğimiz her puanı almaya çalışıyoruz. Lig uzun bir maraton. Elimizden geldiği kadar çok puan toplamaya çalışacağız” İfadelerini kullandı.