Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk’un yönetimindeki antrenmana futbolcular ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Muhammed Demir antrenmana çıkmazken daha önce sakatlığı bulunan Ontivero, İbrahim ve Koray da çalışmalarda yer almadı. Muhammed İldiz ve Kamara da takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Hedeflerinin ligin üst sıralarında yer almak olduğunu ifade eden Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Bizim için önemli bir haftadır. Özellikle geçen haftaki Gaziantep, Mersin İdmanyurdu karşılaşması bizim çıkışımız anlamında çok önemliydi. Trabzon da daha önce son saniye golüyle kaybettiğimiz iki puan vardı. Mersin İdmanyurdu maçıyla bunu telafi ettik. Bu hafta bizim için çok önemli Akhisar Belediyespor ligin iyi takımlarından biri özellikle kadrosu, teknik heyeti, kulüp yapısı baktığınızda ligin örnek takımından biri lige de iyi başladılar. Bizim üstümüzde yer alıyorlar. Tabi ki amacımız kendi sahamızda kazanıp 15 puanı yakalamak ligin üst sıralarına doğru tırmanmak bunun için iyi bir fırsat oldu bunu iyi değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor maçını da kazanmak istediklerini belirten Gaziantepsporlu futbolcu Oğuzhan Türk de, “Akhisar Belediyespor ile evimizde oynayacağız bu maçı da almak istiyoruz. Son hafta puan topladık iyi durumdayız. İnşallah Cuma günü maçı kazanıp devam etmek istiyoruz” dedi.

Antrenman daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.