Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman futbolcuların neşeli oldukları gözlenirken, teknik direktör Okan Buruk umutlu konuştu.

Ligde 15 puanla 12. sırada bulunan Gaziantepspor, Pazar günü hem ligin hem de Avrupa’nın zirvesinde olan Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden günde yaptığı çift idmanla devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde çalışmalara sabah yaptığı idmanla başlayan Gaziantepspor’da, futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. Beşiktaş maçına mutlak 3 puan parolası ile hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, ilk olarak topla daha sonra kültürfizik hareketleri yaparak güç depoluyor.

İdman öncesi İHA muhabirine açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, “Hafta sonundan bu yana hem rakibimiz tanıyarak hem de futbolcularımıza anlatarak çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bizim için çok iyi bir hafta geçti. Sakat futbolcularımızın geri dönüşleri başladı. Bunlar bizim için sevindiricidir. Çok zorlu bir maç olacak. Türkiye liginin en iyi takımlarından biriyle oynayacağız ve dün maçını da izledik. İnanılmaz bir tempo yaptılar. Oynadıkları maçlarda tempoyu yükselten ve oyuna zevk katan çok formda bir ekiple oynayacağız. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama dediğim gibi biz kendi adımıza en iyisini yapacağız. Kendi sahamızda oynuyoruz bunun avantajını kullanmak istiyoruz. Tam anlamıyla takım oyunu oynayan bir takımla oynayacağız. Bizde kazanmak için oynayacağız ve her maçı kazanmak için oynuyoruz" diye konuştu.

ERDEM ŞEN: "3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ"

Gaziantepspor’un başarılı oyuncusu Erdem Şen, geçen haftalarda oynadıkları güzel futbolu oynamaya devam edeceklerini ifade ederek, “Yaptığımız o ufak şanssızlıkları ve hataları yapmamaya çalışacağız. Çünkü, ligin en tempolu takımına karşı oynayacağız. Çok iyi hazırlandık ne yapmamız gerektiğini hocamız bize söyledi. Onu da sahada uygulayıp 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Antrenman, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.