Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ve golcü futbolcu Muhammet Demir, basın mensupları ile bir araya gelerek ligin ilk yarısını değerlendirdi.

“İYİ BİR YOLDAYIZ”

‘Şuan hedeflediğimiz yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz’ diyen Buruk, ilerisi için hedef koymanın henüz erken olduğunu belirterek, “Bir arada olmak, özellikle son haftaları değerlendirmek bizim için keyifli. Maçlarda keyifli geçince değerlendirme de daha keyifli oluyor tabi ki. İyi bir yoldayız. Baştan beri aynı şeyi söylüyoruz. Yeni bir takım olduğumuzu, iyi şeyler yapmak istediğimizi, ligin üstlerine tırmanmayı, oralarda kalmak istediğimizi söyledik. Şuan hedeflediğimiz yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz. Tabi ki çok erken bir şeylere hedef koymak için tek hedefimiz var; ‘her maçta kazanmak.’ Onun dışında ilk yarıyı alabileceğimiz en yüksek puan ile tamamlamak. Ondan sonra da özellikle ikinci dönemi de düşündüğümüzde 16 maçlık bir ilk yarı oynayacağız. Kendimize hedefler koymak ikinci yarı için daha doğru olacak. Şu anda günü yaşamak özellikle hafta hafta giderek maçlara hazırlanmak bizim için çok önemli” dedi.

“TORKU KONYASPOR, DİRENÇLİ VE GÜÇLÜ BİR TAKIM”

Süper Toto Süper Lig’in 10. haftasında Torku Konyaspor ile oynayacakları müsabakayı da değerlendiren Okan Buruk, Torku Konyaspor’un dirençli ve güçlü bir takım olduğunu kaydetti. Torku Konyaspor’un şehri ile birlikte futbolu yaşayan bir takım olduğunu da aktaran Buruk, “Bu haftada bir Torku Konyaspor maçı var. Yine ligin iyi takımlarından biri. Seyirci olarak, stat olarak ligde en üst seviyelerde diyelim. Şehir olarak daha çok futbolu yaşayan takımına destek veren iyi bir takımla oynayacağız. Bu hafta bizim için her hafta olduğu gibi çok önemli. Ama demin de söylediğim gibi her maç bizim için aynı. Ortada bir 3 puan var. Hedefimiz gidip o 3 puanı almak. Karşımızda da dirençli güçlü bir takım olduğunu biliyoruz” açıklamasını yaptı.

DEMİR: “LİGE İYİ BAŞLADIK”

Gaziantepsporlu futbolcu Muhammet Demir de ligi iyi başladıklarını ve iyi devam ettiklerini düşündüğünü söyledi. Ligin ilk yarısını en iyi şekilde bitirmeye çalıştıklarını aktaran Muhammet Demir, “Lige iyi başladık. İyi şekilde devam ettirdiğimizi düşünüyorum. Bu haftaya kadar istediğimizi elde ettik hemen hemen. Ama hocamın dediği gibi hafta hafta bakıp olayı öyle değerlendiriyoruz. Böylesi daha iyi bence. İlk devreyi alabileceğimiz bütün puanları alıp tamamlamak istiyoruz. Çünkü bence ikinci devre bizim için çok daha iyi geçen, çok daha iyi oynadığımız puanlar aldığımız maçlar kazandığımız devre olacak. İlk devreyi en iyi şekilde bitirip ikinci devreye hazırlanmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. İyi bir şekilde çalışıyoruz. Gerek takım arkadaşlarım olarak, gerek hocalarımız olarak iyi çalışıyoruz. Bunun da karşılığını sahada aldığımızı düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.