Karaman’da yaptığı çalışmalar ve faaliyetlerle Karamanlı gençlere bambaşka bir hayat sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, çocukların spor yapması için her türlü imkânı sağlıyor. Karamanlı gençler Spor İl Müdürlüğü sayesinde okçuluk branşının tüm inceliklerini öğrenmeye devam ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen okçuluk branşı ile yeni bir heyecana ortak olan gençler, ata sporu okçulukla tanıştı. Spor İl Müdürlüğü okçuluk sahasında yapılan eğitimler, okçuluk antrenörü Recep Batman nezaretinde küçükler, yıldızlar, gençler, büyükler ve engelliler kategorisinde toplam 52 sporcu ile devam ediyor.

Çalışmaların Spor İl Müdürlüğü okçuluk sahasında aralıksız devam ettiğini belirten Batman,” Geleceğin yıldızları ile çalışmalarımız haftanın üç günü Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere üç gün 15.00 ile 19.30 saatleri arasında devam etmektedir. Türkiye sıralamasında gençler kategorisinde ilk on altıya kadar da yükseldiklerini belirten Batman, engelliler kategorisinde de elde ettikleri başarıyı daha ileriki yıllarda daha da üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bir hayat sürmeleri için çalışmaların devam ettiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Karaman’da gençlere sunduğumuz farklı spor etkinlikleri ile gençlerimizin tek çatı altında kaynaşmasını sağlıyoruz. Bünyemizde eğitim gören gençler, sportif faaliyetler sayesinde hem bir arada olmayı hem de paylaşmayı öğreniyor. Spor İl Müdürlüğümüzün gençlerimize gösterdiğimiz ilgi ve alakadan aileler de memnun kalıyor” diye konuştu.

Göreve geldiği günden bu yana gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmalarını ve Türk sporuna daha yetenekli gençlerin kazandırılması için büyük çaba gösterdiğini belirten Kısacık, “Her geçen çalışmalarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimize yenilerini ekliyoruz. Çocukların özgüvenini artırmayı, birçok konuda kendilerini geliştirmelerini amaçlayan faaliyetleri devreye sokuyoruz. Gençler için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.