Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına antrenör Cihan Güç ile devam eden genç atletler, hafta içi her gün saat 17.00 ile 19.00 arası 14 yaş ve üzeri kız ve erkek takımı olmak üzere teknik atlama branşlarında(Uzun Atlama, Yüksek Atlama, Sırıkla Yüksek Atlama, Üç Adım Atlama)  çalışmalara aralıksız devam ediyor.
Çalışmaların sistematik bir şekilde eksiksiz devam ettiğini belirten Güç,” Uzun atlama, yüksek atlama, üç adım atlama ve sırıkla yüksek atlama gibi branşlarda önümüzdeki sezon müsabakalar başlıyor. Çalıştığımız grup içerisinde özellikle kızlar da ciddi bir çalışma ile 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde milli takım seviyesine ulaşacak sporcular var. Atlama branşı sporcu seçimlerinde süratli ve sıçraması iyi olanları seçerek, kişiye uygun antrenman programları ile sporcularımızı en üst düzeye getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
Çocuklarımızı ve Aileleri Spora Teşvik Ediyoruz
Karaman’da ileride birçok başarıya imza atacak yetenekli gencin olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Genç potansiyelinin yüksek olduğu kentimizde çocuklarımızı ve aileleri spora teşvik ediyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara spor kültürünü aşılamak adına yaptığımız çalışmalar farklı spor projelerimiz ile devam edecek. Antrenörlerimiz ile birlikte okullarda sporcu taraması yaparak sporu sevdirmeyi amaçlıyoruz. Spor, çocuklarımızın zihin gelişimine ve derslerde başarılı olmasını sağlıyor.”