Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar arası Genç Erkekler futbol müsabakalarına on bir okuldan toplam 198 sporcu katıldı. Yunus Kent Futbol Sahasında İki grup halinde oynanan müsabakalar seyir zevki yüksek maçlara sahne olurken, takımların grup maçlarında lider olabilmek için gösterdikleri mücadele renkli görüntülere sahne oldu.

Oynanan grup maçları sonucunda yarı finale kalan okullarımız ise, Larende Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karaman Lisesi ve Abdullah Tayyar Lisesi oldu.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "On bir okul takımının katıldığı ve birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan okullararası genç erkekler futbol grup müsabakaları centilmen bir hava içerisinde sonuçlanırken, gruptan çıkan takımlarımız yarı final oynama hakkı elde etti. Centilmenliklerinden ve mücadelelerinden dolayıtüm sporcularımızı kutlar, yarı final oynamaya hak kazanan takımlarımıza başarılar dilerim." dedi.

Yarı Final maçları ise, 22 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da Larende Anadolu Lisesi, Abdullah Tayyar Lisesi ve saat 13.00’da Karaman Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi takımları arasında oynanacak maçlarla devam edecek.