2014-2015 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen Gençler kız-erkek masa tenisi il birinciliği müsabakalarına 15’i erkek 11’i kız sporcu olmak üzere toplam 104 sporcu katıldı. Renkli ve çekişmeli görüntülerin yaşandığı müsabakanın ardından Genç erkekler kategorisinde Temizel Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci olurken, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Genç kızlar kategorisinde ise, Ermenek Hasan Kalan Lisesi birinci olurken, Karaman Anadolu Lisesi ikinci ve Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, Yunuskent Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Vedat Akyar yaptığı açıklamasında “ Öğrencilerin Okul Sporlarına daha çok katılım sağlaması ve ilgi göstermesi en büyük hedeflerimiz içerisinde yer almakta. Gençler kategorisindeki sporcularımız 2 gün boyunca kıyasıya yarışarak dereceye girmeyi hak ettiler. İlimizde yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren takımlarımıza Grup müsabakalarında başarılar diliyorum. ” dedi.

Derece elde eden sporculara ödüllerini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Vedat Akyar, Şube Müdür Vekili Selçuk Akbaş, Okul Sporları İl Temsilcisi Özgür Tunçalp ve Okul Sporları İl Tertip Kurulu üyesi Spor Uzmanı Polat Kılınç tarafından verildi.