25 Kasım 2013 Pazartesi günü başlayan ve yoğun ilgi gören okullar arası gençler voleybol maçlarında il birincileri belli oldu.
Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan ve yoğun ilgi gören gençler voleybol müsabakaları 2 Aralık pazartesi günü oynanan final maçlarının ardından sona erdi. Zorlu ve çekişmeli geçen maçlarda şampiyonluk için ter döken sporcuların saha içinde vermiş oldukları mücadele ve hırs görülmeye değerdi.
Seyir zevkinin yüksek olduğu müsabakalar sonunda erkeklerde il birinciliğini Bifa Lisesi göğüslerken, kızlar bu isim Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi oldu. Dereceye giren okullar kupa ve madalyalarını final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile alırken, günün anısına toplu fotoğraf çektirilerek şampiyona sona erdi.
TRİBÜNLER BOŞ KALMADI
Sporseverlerin en uğrak yerlerinden biri olan Kazım Karabekir Spor Salonu bu yılda okullar arası müsabakalarda şampiyonlarını ağırlamaya devam ediyor. Müsabakalara sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi tribünlerde renkli karelere sahne olurken, takımlarını desteklemeye gelen öğrencilerin görsel şovları takımlarına şampiyonluk yolunda en büyük moral kaynağı oldu.
VOLEYBOL YÜKSELİŞTE
Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde uyguladığı ücretsiz yaz spor okulları projesi ile canlanan spor branşları, ilimizde de meyvesini vermeye başladı. Voleybol da lisanslı sporcu sayısı her geçen gün artmaya devam ederken, ilimizde en gözde ve ilgi çeken branşların başında gelmeye devam ediyor.
Müsabakalar sonunda oluşan tablo;
ERKEKLER
1. BİFA LİSESİ
2. ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
3. KARAMAN LİSESİ
4. KARAMAN ANADOLU LİSESİ
 
BAYANLAR
1. GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ
2. AKÇAŞEHİR LİSESİ
3. KARAMAN LİSESİ
4. LARENDE ANADOLU LİSESİ