Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri ‘ Seyyah Bizim İller ‘ projesi kapsamından düzenlediği gezilerle yüzleri güldürmeye devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘ Seyyah Bizim İller ‘ projesi Karaman Gençlik Merkezlerimizin düzenlemiş olduğu günü birlik geziler ile hayat bulmaya devam ediyor. Proje kapsamında Karaman ve çevresinde yaşayan gençlere farklı kültür ve mirasları güvenilir bir ortamda görme şansı veren gençlik merkezlerimiz bu kez Karaman’da yaşayan engelli vatandaşlarımız içi kolları sıvadı. Engelli vatandaşlarımızı unutmayan Gençlik Merkezlerimiz, engelli vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak, ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerini yerini göstermek amacıyla Konya-Beyşehir’e günü birlik gezi düzenlendi.

Geziye katılan engelli vatandaşlarımız ve aileleri Beyşehir’in tarihi mekânları ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular. Sabah kahvaltısının ardından Eflatun Pınarı ve Eşrefoğlu Camii’ni gezen vatandaşlarımız öğle yemeği molasının ardından sahil kenarında yürüyüş yaparak geziyi tamamladılar.

Engelli vatandaşlarımız için organize edilen geziye, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan ve Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya’da eşlik ederek onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren engelli vatandaşlarımız ve aileleri, başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan olmak üzere tüm Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.