GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gresunspor'da hafta sonu oynanacak Orduspor maçı hazırlıkları başladı.

Giresun Atatürk Stadı'nda teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular koşunun ardından top çalışması yaptı.

Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor maçına 3 puan parolası ile hazırlandıklarını söyledi.

Orduspor maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini aktaran Sözeri, "İki takımın da konumu itibarıyla zor bir maç. Biz puan olarak avantajlı görülsek de Orduspor gibi bizim için de kırılma maçı. Çünkü bizim için her maç final niteliğinde. Kazandığımız her maçla kendimizi yukarıya atıyoruz. Bu maçı kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyoruz" dedi. 

Giresunspor ile Orduspor'un iki komşu ilin takımı olduğunu, bu nedenle maçın dostluk havasında geçeceğine inandıklarını ifade eden Sözeri, şunları dile getirdi:

"Saha içinde korakor bir mücadele olacak. Biz de kazanmak için mücadele deceğiz. Orduspor da kazanma adına iyi motive olacaktır. Sahada her ne kadar mücadele olacaksa, saha dışında da dostluk hakim olacaktır. Giresun insanının ne kadar misafirperver olduğunu biz geçen hafta Cizrespor maçında gösterdik. Giresun insanının misafirperverliğini inşallah bu maçta da göstereceğiz."