Uluslararası Profesyonel Golf Federasyonu’nun bu yılki takviminde yer alan en eski ve en geniş kapsamlı EuropeanPro turnuvası olan Beko Classic, bu yıl 18. kez düzenleniyor. Turnuva, bu yıl da Belek’teki Gloria Golf Club’da gerçekleşecek.

Avrupa’nın en eski profesyonel ve amatör Pro-Am Golf Turnuvası olan 18. Beko Classic, Gloria Golf Club’ta düzenleniyor. Türkiye’nin en büyük golf sahalarına sahip, 45 delikli sahası ile Gloria Golf Resort, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da uluslararası üne sahip bu etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 4-6 Aralık tarihlerini kapsayacak turnuvada her bir ekip, üç gün boyunca farklı bir European Tour-Avrupa Golf Turnuvası profesyonel oyuncusu ile mücadele edecek. Türkiye’nin en büyük aile şirketi olan Koç Holding’den Mustafa Koç’un yer alacağı turnuvada birçok iş adamı da sahada olacak.

AVRUPA’DAKİ EN BÜYÜK PRO-AM TURNUVASI

İki adet 18 delikli, bir adet 9 delikli toplam 45 delikli golf sahalarıyla Dünya’nın en iyi golf destinasyonlarından biri olan Gloria Hotels-Resorts, bu önemli etkinlik ile yine uluslararası bir turnuvaya kapılarını açıyor. Güney Afrika, Avustralya, İspanya, Fransa, Lübnan, Rusya ve Yunanistan’dan katılım gösteren 40’tan fazla uluslararası amatör ekibi ağırlayacak Beko Classic 2014, aynı zamanda Avrupa’daki en büyük Pro-Am Turnuvası ünvanına sahip.