Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde her ay düzenli olarak yapılan personel toplantısı Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürleri Osman Selçuk Akbaş, Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, kadrolu memurlar, gençlik liderleri, antrenörler, teknik personel ve hizmet alımı personel katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar, ast-üst ilişkilerine dikkat edilmesi, kılık- kıyafet, mesai saatlerine uyulması ile tesis temizliğinin önemi gibi konular ele alındı.
“Güçlü Türkiye İçin” Daha Çok Çalışmalıyız
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çalışmaların çok daha üstün bir performansla sürdürülmesi gerektiğini belirten Spor İl Müdürü Kısacık,” Spor İl Müdürlüğü olarak Karamanın spor şehri olması yönünde büyük hedeflerimiz var. Karamana yapılan spor yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte hem Karamanımız kazanacak hem de ülke sporuna yetiştirdiğimiz sporcularla katkıda bulunacağız. Dolayısı ile bizlerde gençliğin enerjisine ve hızına yetişebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak zorundayız ve "Güçlü Türkiye İçin" vizyonunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.
Gençlik ve Spor personelinin bir bütün içerisinde olmaları gerektiğini ve Karaman’a daha büyük hizmetler vermek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Kısacık, tüm mesai arkadaşlarına olan güveninin tam olduğunu dile getirerek sözlerine son verdi.
Toplantı, yapılan ikramların ardından sona erdi.